30139
Book
In basket
Mniej mięsa : jak zostać fleksitarianinem, by pomóc sobie i planecie / Sylwia Majcher. - Wydanie I. - Warszawa : Buchmann, 2021. - 238, [2] strony : fotografie, ilustracje ; 25 cm.
Nie od dziś wiadomo, że nadmiar mięsa w diecie zwyczajnie nam szkodzi. Jak zmienić swoje nawyki żywieniowe i gdzie szukać inspiracji? W nowej książce Sylwii Majcher, autorki bestsellerowego poradnika „Gotuję, nie marnuję”, znaleźć można fleksitariańskie przepisy dla całej rodziny. Autorka podkreśla, że warto we wszystkich działaniach zachować umiar i do ograniczania mięsa w diecie podchodzić zdroworozsądkowo. W kuchni Sylwii Majcher nikt nie zatęskni za schabowym lub mielonym – tu królują strączki, świeże warzywa i zioła. Nie zabraknie także rozwiązań kulinarnych w duchu idei zero waste. Przygotuj fleksitariański jadłospis dla siebie i swoich bliskich, by przekonać się, że częściowa rezygnacja z mięsa jest o wiele prostsza, niż ci się wydaje. [nota wydawcy].
Availability:
Wypożyczalnia Lipno
There are copies available to loan: sygn. 94 (1 egz.)
Notes:
Bibliography, etc. note
Bibliografia, netografia na stronie [239].
Reviews:
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again